Digitalisering, flexwerken en strenge beveiligingseisen.

Van papier naar digitaal

Processen verlopen steeds vaker digitaal en mobiel printen is in opkomst. Toch loopt 65% van de bedrijven achter met digitaliseren.

 

Maar wees gerust, met een paar stappen kom je al ver! Ervoor zorgen dat alle medewerkers met de juiste digitale tools werken is erg belangrijk. Ook al eens gedacht aan het koppelen van softwarepakketten of aan de optimalisatie van je workflows? Alleen al de juiste koppeling tussen de scanfunctie en een pakket als AFAS bespaart jouw organisatie veel tijd.

 

Lees in ons whitepaper hoe jij jouw organisatie klaarstoomt voor de toekomst.

van papier naar digitaal
modern it

MVO duurzaam printen

Duurzaam ondernemen. Hoe doe je dat eigenlijk? Met relatief kleine aanpassingen lever je al snel een grote bijdrage aan een duurzamere wereld.

 

En wist je dat dit ook nog eens enorm kan bijdragen aan je imago? Investeer bijvoorbeeld in multifunctionele apparaten die alles kan. Printen, scannen én kopiëren.  Zo bespaar je op onderhoudskosten en zo zijn je medewerkers ook nog eens productiever. Zo is MVO een win-win situatie.

Kom in onze blog erachter hoe je door simpele aanpassingen in je printomgeving een groot verschil kan maken voor de duurzaamheid van je organisatie?

Voorkom onnodig printgebruik

Papierloos werken.

Wil jij ook veiliger en efficiënter werken? De gemiddelde werknemer in jouw organisatie verspilt maar liefst 18 minuten per dag aan zoeken naar papieren documenten.

 

Herkenbaar? Dan is het tijd om het printgebruik te verminderen en je printomgeving te digitaliseren. Op die manier werken je collega’s plaats- en tijdsonafhankelijk en zijn ze productiever. Documenten zijn namelijk overal en altijd beschikbaar.

 

Benieuwd welke voordelen jij nog meer kunt behalen door van papier naar digitaal te gaan? Ontdek het in onze infographic.