Modern Meetings

 

Met de komst van millennials en Generatie Z op de werkvloer is onze manier van samenwerken flink veranderd. Moderne technologie wordt ingezet om flexibel werken en digitaal samenwerken mogelijk te maken. Door de coronacrisis heeft deze trend een enorme boost gekregen.

 

Face-to-face meetings zijn een uitdaging geworden en meer dan ooit zijn we aangewezen op technologie. Werken op afstand en digitaal samenwerken is de nieuwe standaard, ook op het gebied van vergaderen. Traditionele vergaderruimtes voldoen niet meer aan de eisen van de toekomst.

mobile economy

Infographic:

Hoe videosamenwerking de werkvloer verandert 

Ook na de coronacrisis willen werknemers vaker de mogelijkheid hebben om thuis te werken. Met de juiste technologie heeft het gebruik van moderne vergadertools en videosamenwerking een positief effect op het gebied van tijdsbesparing, productiviteit en medewerkerstevredenheid. Meer dan de helft van de werknemers gebruikt al video tijdens hun meetings. Dit aantal zal in de toekomst alleen maar groter worden. 

Whitepaper:

Maak je meetings efficiënter en toekomstbestending

Met Modern Meetings verbeter je de kwaliteit van vergaderingen en samenwerkingen ten opzichte van traditionele meetings. Is jouw vergaderruimte goed ingericht, dan win je aan tijd, geld en productiviteit. Het is hierbij wel belangrijk dat je de juiste technologie in huis hebt, en de juiste tools die nodig zijn voor jouw type meeting.

Wil jij weten hoe je de perfecte moderne vergaderruimte opzet?

international it