IT 2030

IT Kennisplatform

Hoe ziet de IT er in 2030 uit? Organisaties staan voor de uitdaging om een duurzaam IT-beleid te ontwikkelen. Hoe zorg je ervoor dat je toekomstbestendig bent en dat je klaar bent voor IT in het volgende decennium? Wat zijn de trends en ontwikkelingen die aan bod gaan komen? 

 

Inmiddels is IT een belangrijk onderdeel geworden van het dagelijks leven en kunnen we bijna niet meer zonder. Vrijwel alles binnen je organisatie is gedigitaliseerd; van je koffieautomaat tot aan het inkoopsysteem. De grote uitdaging hierin ligt in de continue veranderingen die plaatsvinden binnen IT. Dit brengt voor IT in 2030 allerhande uitdagingen, vragen en nieuwe problemen met zich mee.

 

Want hoe zorg je dat al je systemen up-to-date blijven? Hoe ga je om met veiligheid en privacy en hoe maak je de overgang van papier naar digitaal? Enerzijds streef je als organisatie naar een stabiele IT infrastructuur, anderzijds wil je snel op nieuwe veranderingen en IT trends kunnen inspelen. Dat zijn de vraagstukken waar organisaties steeds vaker tegenaan lopen. Deze worden in de toekomst steeds complexer, waardoor het moeilijker wordt om overzicht te bewaren. Ook het duurzaam ondernemen zal in de nabije toekomst een grotere rol spelen binnen je organisatie.

 

Op dit kennisplatform van helpen wij jou navigeren door het doolhof van nieuwe technologische ontwikkelingen. Hier vertellen we je alles over de actuele topics, de laatste IT trends en helpen wij je bij het vinden van de juiste IT-oplossingen voor morgen en overmorgen in 2030.