The Next Mobile Economy

Home » Blog » The Next Mobile Economy
Wist je dat er meer telefoons zijn dan mensen? Het is officieel het snelst groeiende door mensen gemaakte technologiefenomeen ooit. Van nul naar meer dan 8 miljard in drie decennia.

Mobiele productiviteit

 

De introductie van de iPhone in 2007 legde de basis voor de moderne smartphone en veranderde voorgoed de manier waarop we toegang hebben tot informatie. Smartphones en tablets zijn geëvolueerd van relatief eenvoudige mobiele communicatieapparaten tot robuuste computerplatforms op handpalmformaat die de mobiele productiviteit voor zakelijke professionals hebben veranderd.

Maakt een smartphone of tablet deel uit van uw slimme werkplek? Of zou het wel eens het enige mobiele apparaat kunnen zijn dat u nodig hebt? In de Next Mobile Economy zullen zowel werknemers als consumenten nog meer vertrouwen op mobiele apparaten als hun primaire punt van interactie. >>Bekijk deze interessante paper over de Next Mobile Economy van The Future Laboratory, in samenwerking met Samsung.

Mobile as a service

 

Nu deze apparaten een grotere rol gaan spelen in ons professionele leven, zal ook het beheer en onderhoud van al deze apparaten een echte uitdaging voor IT-afdelingen blijven. Wilt u zichzelf alvast voorbereiden op de Next Mobile Economy met een passende oplossing die voldoet aan uw standaarden? Bekijk dan eens het Mobile-as-a-Service aanbod van onze partners: